Profita de primavara!

Noi iti aducem apa!

Primavara este despre tine! Aboneaza-te la Izvoria si noi iti aducem o apa buna, microbilologic pura si  intotdeauna proaspata! Completeaza formularul si bucura-te de primavara. De apa ne ocupam noi.

Abonament Izvoria

Abonamentul Izvoria este un serviciu adresat companiilor mici si mijlocii care doresc sa beneficieze de o apa de calitate, livrata intr-un timp foarte scurt. Toate abonamentele includ livrare gratuita, servisare si igienizare a dozatorului.

Abonamentul este disponibil in Bucuresti cu preturi pornind de la 59 lei/luna. Pretul abonamentului este calculat in functie de numarul de persoane si tipul dozatorului.

Modalitate Abonare

Pentru a beneficia de cel mai bun tip de abonament, te rugam sa completezi sectiunea de comanda rapida precizand numarul de persoane din companie si  vom calcula necesarul de apa lunar si tipul dozatorului recomandat.

Imediat ce primim datele tale, un consilier de vanzari va reveni cu  oferta personalizata si te va ajuta sa iei cea mai buna decizie.  Dupa semnarea contractului te vei bucura de apa Izvoria.

Va rugam sa ne comunicati numarul de persoane care vor beneficia de abonament
Aboneaza-te
Newsletter Izvoria
Open chat
1
Te putem ajuta?