Despre noi

Izvoria înseamnă deopotrivă apă și sursă de sănătate, pentru ca cei care-o beau să-și reîmprospăteze rezervele de energie și vitalitate oridecâteori au nevoie. La birou, acasă sau oriunde ți-e sete, apa Izvoria îți vine-n ajutor pentru a restabili echilibrul corpului tău după o zi de muncă.

Pentru noi și clienții noștri, Izvoria este sinonim cu apa românească adusă din solurile fertile ale Câmpiei Române, locul unde râurile coborâte de la munte traversează sudul țării ca să se facă una cu Dunărea. Pentru că nu vrem să pierdem legătura cu pământul care ne-a învățat tot ce suntem azi, am căutat să-ți livrăm degrabă cea mai bună apă, proaspătă, direct la tine. Izvoria te poartă cu gândul în locurile unde miroase a iarbă proaspăt cosită, la marginea unui râu liniștit sau pe vârful munților de unde poți atinge cerul.

Recunoști apa Izvoria pentru că este o apă limpede care-ți pune zâmbetul pe buze de la prima înghițitură, îți atinge toate simțurile și îți înviorează mintea și corpul. Fiind extrasă de la mare adâncime, apa care ajunge în paharul tău este filtrată, microbiologic pură, direct de la sursă, fără chimicale adăugate.

Drumul apei din natură către tine este cum nu se poate mai drept: îndată ce faci comanda, apa proaspătă din izvor este captată, îmbuteliată pe loc în bidoane suficient de mari cât să ajungă pentru toți (dar numai bune de folosit de către oricine) și livrată înainte să ți se facă sete. Pentru ca partenerii noștri să aibă parte de cea mai proaspătă apă, toate acestea se întâmplă în mai puțin de 24 de ore, iar dozatoarele sunt igienizate / reparate cu regularitate și promptitudine, din partea casei!

Un serviciu de calitate începe, de fapt, cu un produs de care suntem mândri și pe care vrem să-l apreciezi încă de la început. Izvoria este chiar promisiunea noastră pentru o relație bună și de lungă durată cu toți partenerii noștri.

Izvoria vine oriunde esti tu!
Izvoria înseamnă deopotrivă apă și sursă de sănătate, pentru ca cei care-o beau să-și reîmprospăteze rezervele de energie și vitalitate oridecâteori au nevoie. La birou, acasă sau oriunde ți-e sete, apa Izvoria îți vine-n ajutor pentru a restabili echilibrul corpului tău.
Microbiologic Pura
Fara Chimicale
7 Stagii de Filtrare
Certificat de Calitate
Aboneaza-te
Newsletter Izvoria
Open chat
1
Te putem ajuta?