dozator apa

Studiile de specialitate au arătat că dozatoarele de apă sunt o alternativă sănătoasă la apa de la robinet. În zilele noastre un astfel de aparat este vital la birou, în diferite locuri publice (la farmacie, bancă sau școală), dar și acasă. Este recomandat ca o persoană să bea opt pahare de apă pe zi pentru a-și menține corpul și mintea sănătoase.

Izvoria vine oriunde eşti tu cu cea mai pură apă, netratată chimic, microbiologic pură, cu certificat de calitate. Ţi-o livrăm în cel mult 24 de ore, îmbuteliată în bidoane reciclabile de 19 litri. Şi pentru că o apă este şi mai bună rece şi mereu la discreţie, iată care sunt beneficiile deţinerii unui dozator de apă.

Bine pentru sănătate

Dozatoarele noastre oferă apă de izvor sigură și purificată, dispunând de un sistem de filtrare încorporat. De asemenea, accesul la apă este mult mai facil, calitatea acesteia fiind superioară celei de la robinet (expusă la clor, bacterii şi impurităţi din sistemul de distribuţie). Apa la bidon comercializată de noi este o opţiune sănătoasă, calitatea acesteia ajutând sistemul de digestie și îmbunătățind ritmul metabolic al celor care-o consumă.

Productivitate crescută

Știm cu toții că este foarte important să fii hidratat pe tot parcursul zilei. Studiile au demonstrat că cei care lucrează la birou sau în orice alt spațiu închis și au acces facil la apă sunt cu peste 25% mai productivi și mai mulţumiţi la locul de muncă decât aceia care au dificultăți în a se hidrata corespunzător.

Bidoane reciclabile care ocupă loc puţin

Majoritatea răcitoarelor de apă utilizează bidoane de plastic. Acestea sunt uşor de încărcat, igienizat și refolosit. Un alt motiv pentru care trebuie să alegi un astfel de sistem este reducerea considerabilă a plasticului folosit de către familii, prin eliminarea peturilor. În bucătărie, dozatorul de apă foloseşte eficient spaţiul, mult redus față de cel ocupat de „muntele” de sticle goale.

La îndemâna oricui

Dozatorul de apă e de mare ajutor şi atunci când primeşti oaspeți, aceştia putând fi serviţi într-o clipă cu un pahar de apă rece. Pentru că poate livra apa la diferite temperaturi, în funcţie de nevoile fiecăruia, invitaţii pot să-şi prepare singuri o băutură caldă. Chiar şi cei mici îşi pot umple singuri paharul, fără să apeleze la ajutorul unui adult.

Încurajează o dietă fără zahăr

Mulți depind de băuturile cu zahăr adăugat pentru a-și potoli setea, iar părinții tind să cumpere băuturi îndulcite copiilor. Această acumulare nesănătoasă de toxine din organism cauzează diferite probleme de sănătate. Cu un dozator de apă prin preajmă, şansele să reduci consumul acestor băuturi creşte considerabil în favoarea apei.

Izvoria îţi potoleşte setea şi îţi oferă energia de care ai nevoie pentru a-ți duce la bun sfârșit proiectele începute. Avem un sistem de distribuţie bine pus la punct şi ne asigurăm că partenerii noştri au parte de servicii de calitate. Poţi apela cu încredere la noi şi te vei bucura în fiecare zi de apă proaspătă.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
1
Te putem ajuta?